Tandklinikken

        CityVest

Tandklinikken City Vest

Gudrunsvej 7, 8220 Brabrand

tlf 71721111

tandklinikkencityvest@yahoo.dk

buslinen 4A,11,12,113

Vi er en selvstændige tandklinik. Teamet består af  tandlæge,  tandplejer og  klinikassistenter


Klinikken er placeret i City Vest på 3 sal (Lægegangen).

Vores nøgleord er tryghed, tillid og kvalitet til overkommelige priser. Det skal være let for alle at bevare deres smil, da smilet er den korteste vej mellem mennesker.


Lider du af tandlægeskræk, tilbyder vi rolige omgivelser og et personale der tager tingene i dit tempo så du kommer til at føle dig tryg ved at komme her.

Hvad er LiteWire™


LiteWire™ er en tandbøjle, der retter dine forreste tænder - dem du smiler med.

Mange voksne vælger i dag at få rettet deres tænder af flere årsager:

Et attraktivt smil er dit bedste visitkort - det udståler sundhed og overskud.

LiteWire™ bøjlen sidder fast på dine tænder, hvilket gør den meget effektiv. Den er diskret, men ikke usynlig. Behandlingstiden er typisk omkring 6 måneder, så du kan faktisk få et helt nyt smil inden dit næste tandeftersyn!

For at sikre optimal præcision og holdbarhed benytter LiteWire™ kun de bedste materialer i højeste kvalitet. LiteWire™ fremstilles af førende dansk laboratorium, hvor specialuddannede teknikere sørger for, at tilpasse bøjlen præcist til dig.

Det er din garanti for et præcisionsprodukt i bedste danske kvalitet!

Behandlingen foretages kun af tandlæger, som er certificeret i brugen af LiteWire™. Tandlægerne er ikke specialtandlæger i tandregulering, men alment praktiserende tandlæger med speciel interesse for tandretning. Såfremt du har behov for en mere omfattende tandretning eller har funktionelle problemer relateret til dit sammenbid og/eller kæbeled m.v. bør din tandlæge henvise dig til en specialist.

 

Er det for mig ?


LiteWire™ kan rette skæve, trangstillede og roterede fortænder. Og hvis du har mellemrum mellem dine fortænder, er det ofte også muligt at lukke eller reducere disse med LiteWire™.

Mange går rundt og er kede af deres smil, fordi fortænderne er skæve. Det kan påvirke selvværdet og lysten til at smile. Heldigvis er det i dag blevet meget mere almindeligt - også for voksne - at få lavet en let retning af de forreste tænder.

Med LiteWire™ kan fortænderne rettes på typisk kun 6 måneder. En kort behandlingstid og tilsvarende lavere pris, gør LiteWire behandling til et attraktivt og tilgængeligt alternativ for langt de fleste voksne.

Udover et pænere smil gør tandretning det ofte lettere at holde rent mellem tænderne. Det kan være med til, at gavne både tænder og tandkød. 

Spørg din tandlæge, om LiteWire™ behandling er noget for dig.


Hvordan virker det ?


LiteWire™ virker ved at flytte dine tænder nænsomt over en periode på ca. 6 måneder. Det kan gøres så hurtigt, fordi der udelukkende fokuseres på dine forreste 6 tænder - dem du viser, når du smiler.

Normalt vil din tandlæge tage aftryk af både over-og underkæbe, som støbes ud til studiemodeller. Nogle tandlæger er begyndt at bruge digitale scanninger i stedet for aftryk, og begge dele fungerer fint.

Din tandlæge vil herefter analysere og vurdere dine tænder - herunder hvor meget plads, der er tilgængeligt for at rette fortænderne.

Hvis dine tænder er meget trangstillede, vil tandlægen sandsynligvis foretage en minimal beslibning af emaljen mellem tænderne, så der bliver plads til at alle tænderne kan sidde helt lige.

Tandlægen vil som regel se dig med 3-4 ugers mellemrum, hvor LiteWire™ tandbøjlen kontrolleres og evt. justeres i forhold til dine tænders nye position.

Når behandlingen er færdig, er det vigtigt, at tænderne holdes på plads. Det betyder, at du skal bruge en såkaldt retainer, som tandlægen laver til dig. Som LiteWire™ patient får du en personlig adgang til litewire.dk, hvor du har adgang til en masse information om behandlingen samt gode tips og tricks!